vineri, 12 septembrie 2014

Ce se poarta in sezonul rece 2014? Aflati in acest weekend!

Se spune ca asa cum iti incepi anul, il vei continua, iar unul dintre primele mele proiecte din 2014 a fost cu cei de la Ploiesti Shopping City, cand am prezentat tendintele din sezonul cald in cadrul unui Fashion & Beauty Corner.

Ei bine, cum toamna si-a intrat in teorie in drepturi, este cazul sa vorbim despre noile tendinte, despre ce purtam in sezonul rece, asa ca va dau din nou intalnire in Ploiesti Shopping City! 

Duminica aceasta (14 septembrie) voi avea doua sesiuni de fashion&stil. Va astept de la ora 15:00 sa discutam despre cele mai noi tendinte in materie de haine, iar de la 16:15 ne revedem si facem impreuna o lista cu accesoriile must-have din sezonul toamna-iarna 2014!

Din fericire, voi putea sa exemplific toate aceste tendinte cu piese din noile colectii ale magazinelor de mass-market (H&M, Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Bershka, New Yorker, Takko, Koton, Atmosphere, Poema etc.) pe care le gasiti in Ploiesti Shopping City. Astfel, informatia va fi cat mai utila pentru voi, veti afla exact de unde va puteti cumpara produsele preferate. Suna bine, nu-i asa?

Asta nu este tot! Va puteti inscrie in concursul de pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City. Sunt puse la bataie premii in valoare de 1000 de lei si o sedinta de personal styling alaturi de Alin Galatescu. Gasiti detaliile pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City. Mai mult, mini-prezentarile de moda si sedintele gratuite de make-up vor completa primul weekend din acest sezon dedicat frumusetii si tendintelor vestimentare!

Daca sunteti din Ploiesti, sau aveti drum prin zona, va astept sa ne cunoastem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu