luni, 10 martie 2014

Tendinte din 2014 prezentate la Ploiesti Shopping City

La sfarsitul saptamanii trecute, va spuneam ca am fost invitata la Ploiesti Shopping City, sa vorbesc despre tendintele din 2014. Prezentarea mea a avut loc in cadrul Fashion & Beauty Corner, unde femeile au fost extrem de rasfatate si au avut parte, printre altele, si de sedinte gratuite de machiaj, coafura, manichiura si de premii surpriza.

 

Pentru mine a fost a doua oara cand am prezentat tendintele in cadrul unui eveniment de acest gen (despre prima experienta puteti citi AICI), asa ca nu pot spune ca am avut emotii. M-a ajutat si John Cristea, cel care a moderat intregul interviu si care a facut ca totul sa decurga cat mai natural. Nici nu avea cum sa fie altfel, doar am vorbit despre subiectul meu preferat:  moda!


Impreuna cu Adina am vorbit despre unele dintre cele mai importante tendinte din 2014. Eu am ales sa prezint:

- double denim;
- tartan;
- tinutele cu influente masculine; importanta sacoului in vestimentatia feminina;
- tinutele de zi cu influente glam; piesele accesorizate cu strasuri si paiete;
- geanta cu franjuri.


DOUBLE DENIM


Denimul se poarta tot mai mult in acest an, asa ca putem investi cu incredere in piese din acest material si sa le purtam impreuna. Nu exista nicio regula, putem compune atat tinute uni, cu acelasi denim, cat si cu nuante diferite. Totusi, designerii au propus pentru sezonul primavara-vara 2014 outfituri uni.

Blugi si camasa H&M, colier Bershka si pantofi Zara
 
TARTAN


Tartanul s-a purtat in 2013 si va reveni in forta in sezonul rece din 2014. Putem investi inca de acum in piese cu acest imprimeu si sa le purtam atat in tinute feminine (daca este vorba despre o fusta), cat si in tinute rock-chic, alaturi de o jacheta din piele si o pereche de biker boots.

 Geaca si leggings H&M, camasa si rucsac Zara, ghete Bershka

SACOUL CU INFLUENTE MASCULINE


Sacoul masculin a fost inclus de cateva sezone in vestimentatia feminina, iar designerii nu dau semne ca ar vrea sa renunte la el. Noutatea sezonului cald 2014: acesta se poarta in tinute cat mai variate, de zi, urbane. Sacoul nu mai face de foarte mult timp parte doar din vestimentatia office. Anul acesta putem sa-l asortam la blugii boyfriend si chiar la  pantaloni scurti din denim.

Sacou, tricou si colier H&M, Sandale Zara, Geanta Bershka

GLAM


Ne-am obisnuit sa purtam piesele glam, paietate sau cu strasuri, exclusiv in tinutele de seara. In 2014 lucrurile se schimba, iar aceste accesorii infrumuseteaza chiar si banalele tricouri. Astfel, suntem incurajate sa le purtam chiar si in tinute de zi, casual-chic.

Tinuta Zara, tricou H&M

  
GEANTA CU FRANJURI


Geanta cu franjuri se numara printre piesele must-have din 2014. Aproape ca nu a existat designer care sa nu propuna cel putin un model. Vestea buna: se poarta orice stil de geanta, atata timp cat are franjuri. In ce tip de tinute le putem include? La indemana ne sunt cele rock sau boho chic.

Geanta H&M, Reserved si rucsac Bershka

Tinutele prezentate au fost compuse cu piese din magazinele Zara, H&M, Bershka, si Reserved, care se regasesc si in Ploiesti Shopping City, alaturi de alte branduri celebre precum: Pull and Bear, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, New Yorker si Intersport. Incepand din luna martie, toate aceste branduri indragite au primit noile colectii, asa ca, daca vreti sa faceti un refresh garderobei de primavara, o sesiune de shopping in mall va va fi de ajutor.

Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare mall din Ploiesti, cu peste 100 de magazine de fashion, cosmetice, decoratiuni, bijuterii, cadouri, electronice si electrocasnice. In plus, Ploiesti Shopping City sta foarte bine si la capitolul cafenele&restaurante&patiserii. Nu lipsesc Paul, Coffeol, Pizza Hut, fiind ideal chiar si pentru o iesire cu prietenii, daca va place sa mergeti la film sau la bowling.

Tot in cadrul evenimentului am desemnat si castigatoarea unei sedinte de shopping in valoare de 1.000 lei, iar vestea buna este ca acest concurs continua. Pe 15 martie va fi aleasa o noua norocoasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa postati o fotografie cu voi si tinuta voastra preferata pe pagina de facebook Ploiesti Shopping City. Cine nu ar vrea sa castige un astfel de premiu?!

Dintre tinutele pe care vi le-am prezentat, care este favorita voastra?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu