joi, 6 martie 2014

De 8 martie iti prezint tendintele din moda in Ploiesti Shopping City! Vino sa ne cunoastem!

Veste buna, veste buna! Sambata aceasta va dau intalnire in Ploiesti Shopping City la Fashion & Beauty Corner! Voi fi acolo si voi prezenta cele mai noi tendinte din moda pentru 2014. Daca sunteti din Ploiesti, si vreti sa aflati ce se poarta in acest an si cum puteti adapta tendintele la outfiturile voastre de zi cu zi, va astept sa ne cunoastem si sa stam de vorba!

Si pentru ca teoria nu ne ajuta foarte mult, o sa vin cu exemple de piese si accesorii chiar din magazinele pe care le gasiti in Ploiesti Shopping City! Dupa aceasta ora de fashion si cu temele proaspat invatate, veti putea sa mergeti la cumparaturi si sa fiti impacate cu ideea ca veti face smart shopping in adevaratul sens!


Prezentarea mea va incepe in jurul orei 16:00, dar in tot weekend-ul acesta, pe 8 si 9 martie, la Fashion & Beauty Corner femeile vor fi rasfatate, vor avea parte de sedinte gratuite de machiaj, coafura, manichiura, premii surpriza si seminarii de moda si stil.  In plus, vor primi cele mai bune sfaturi de alimentatitate, putand urmari si demonstratii de antrenamente fizice, precum spinning si kangoo jumps. Vor avea loc si prezentari de moda, atat pentru femei, cat si pentru copii.

Suna bine, nu-i asa? Abia astept sa ne cunoastem!

Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova. Aici gasiti peste 100 de magazine de fashion, cosmetice, decoratiuni, bijuterii, cadouri, electronice si electrocasnice, restaurante.

In ceea ce priveste brandurile fashion de mass-market (asta ne intereseaza cel mai tare, nu-i asa?) Ploiesti Shopping City are un mix variat din care nu lipsesc preferatele mele:  H&M, New Yorker, Zara, Bershka si Pull and Bear! Mai mult, este singurul mall din Ploiesti unde gasiti magazinele Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, New Yorker, Sephora, Kendra sau Yves Rocher. Tot in Ploiesti Shopping City mai gasiti si Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport si B&B.

In plus, aveti aici si servicii utile precum cele bancare, dar si farmacie sau de curatatorie. Ploiesti Shopping City sta foarte bine si la capitolul cafenele&restaurante&patiserii. Nu lipsesc Paul, Coffeol, Pizza Hut, fiind ideal chiar si pentru o iesire cu prietenii, daca va place sa mergeti la film sau la bowling.

Puneti-va un reminder pe telefon si veniti pe 8 martie, de la ora 16:00 la Fashion & Beauty Corner!

Kisses!
Oz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu