joi, 9 ianuarie 2014

Fusta must-have din 2014


Fusta must-have din 2014 este cea cu voal sau, altfel spus, noua fusta cu peplum. Daca pana acum eram obisnuite sa vedem acest element de croi in jurul taliei, in 2014 designerii au reinterpretat trendul si ne-au propus o fusta feminia, delicata si senzuala. Atat pe catwalk, cat si in zona de street style, modelele preferate au fost cele in nonculori, de o lungime medie, care se opresc deasupra genunchilor.

Pe mine m-au cucerit creatiile delicate din colectia Elie Saab, cele cu influente sport din colectia semnata Victoria Beckham (femeia asta devine tot mai talentat!), dar si tinutele Balmain inspirate parca din moda anilor `90, dar totodata atat de actuale. Pana si in colectia Herve Leger, in care eram obisnuite sa vedem renumitele rochii bandaj, si-au facut loc astfel de piese cu volane.

In magazinele de mass-market au aparut cateva modele inca din sezonul trecut. Iar in ceea ce priveste noile colectii, am observat 1-2 tipuri de fuste cu volan la Zara. Totusi, Asos are o oferta mult mai variata, cu preturi intre 34-55 euro.


Fustele au aparut deja si in zona de street style, unde am gasit trei tinute fantastice! Acestea sunt preponderent bicolore, iar asocierea alb-negru ramane in topul preferintelor. De outfitul Oliviei Palermo m-am indragostit la prima vedere inca din septembrie 2013, atunci cand am si postat fotografia pe contul meu de facebook. Este atat de usor de reprodus, dar are un farmec aparte, fiind potrivit atat la birou, cat si la un eveniment sau la o cina in oras.

M-a cucerit si a doua tinuta, cu influenta rock. Cine ar fi crezut ca un banal tricou poate fi atat de chic daca este asortat si accesorizat corespunzator?! 

Cel de-al treilea exemplu, pe cat este de simplu, pe atat este de elegant. Cand porti o fusta statement ca aceea, nu mai ai nevoie de alte artificii vestimentare.


Eu una abia astept sa port acest gen de fuste. Sa vina primavara mai repede!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu