luni, 8 iulie 2013

Cum sa obtii bucle perfecte in doar 7 pasi

Probabil va inchipuiti ca imi petrec majoritatea timpului liber prin saloanele de coafura. Ei bine, nici vorba de asa ceva! Ma coafez singura. Astazi o sa va arat si voua cum reusesc sa imi potolesc onduleurile rebele si sa le transform in bucle perfecte. Totul se intampla in doar sapte pasi!
Par prospat spalat vs. coafura perfecta


De ce ai nevoie pentru a obtine buclele perfecte?

Folosesc destul de multe produse... si nu mi-a fost usor sa le descopar. Prin urmare, am tot testat si testat, pana am gasit mixul perfect pentru parul meu. Mentionez ca in prealabil mi-am spalat parul cu samponul Goldwell Scalp Specialis si masca de par L'Oreal Professional Mythic Oil. Acestea sunt pentru mine cele mai bune produse pentru ingrijirea parului.

Iata pasii pe care ii urmez de fiecare data cand vreau sa-mi coafez parul:

1. Aplic putin ser Silk Infusion. Acesta potoleste firele rebele.
2. Folosesc un spray pentru protectie termica - Heat Protection de la label.m.
3. Pentru a-mi imblanzi si mai mult parul, mai aplic un balsam leav in: Biosilc Silk Therapy 17.

4. Pentru uscarea prorpiu-zisa a parului folosesc Philips HP4674. Acesta s-a dovedit a fi cel mai util aparat de styling pe care l-am incercat pana acum. Acesta este prevazut cu mai multe capete cu perii diferite, insa preferatul meu este numarul 2 (de sus in jos). Pe acesta il folosesc de fiecare data. Imi impart parul in mai multe sectiuni si ondulez fiecare suvita.


5. Dupa ce mi-am ondulat parul, pun primul difuzor si imi usuc si radacina. Incerc sa stau cu capul in jos, pentru a da mai mult volum parului.

Iata un tutorial cu pasii urmati pana in acest punct:

     
 
6. Pentru ca sunt o perfectionista, dupa ce mi-am uscat radacina, imi indrept suvitele din partea de top cu placa. Asa obtin o finisare perfecta.
7. Pentru a-mi finisa si buclelor, aleg sa mai aplic un strop de ser pe baza de ulei de argan de la label.m:  Therapy Age-Defying Radiance Oil.

Iata si cel de-al doilea tutorial, pe care il recomand doar perfectionistelor, ca mine :)

                                                        
Totul imi ia in jur de 15-20 de minute. Nu-i complicat, nu-i asa?

Truc: Pentru a nu-mi strica buclele, seara imi prind parul intr-o coada de cal cu baza inalta. 

2 comentarii:

  1. Pentru par fin si drept ai ceva recomandari?:) Mentionez ca singurul fel in care am reusit sa am bucle( si asta pentru o zi maxim) a fost prin odulare cu placa in salon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti incerca sa-ti faci si acasa aceste bucle. Pe diva hair.ro gasesti un tutorial bun http://www.divahair.ro/video/frumusete/coafuri_si_tunsori/cum_sa_faci_bucle_cu_placa_in_cel_mai_scurt_timp! Succes!

      Ștergere