joi, 6 iunie 2013

Laser cuts – noul trend in materie de vestimentatie

Decupajele cu laser au devenit tot mai populare, atat in randul designerilor internationali, cat si in randul celor autohtoni. In ceea ce-i priveste pe designerii marilor case de moda, acestia nu s-au limitat doar la piesele vestimentare cu decupaje sofisticate, ci au realizat si accesorii deosebite. Alexander McQueen a mizat pe linii simple de grilaj, in timp ce Ralph Lauren s-a inspirat din natura si a realizat linii curbe, asemanatoare cu designul floral.


In materie de vestimentatie, s-au remarcat case de moda precum Giles, John Richmond si Balmain.  Daca in cazul accesoriilor, s-a preferat negrul, in vestimentatie s-a mizat pe mult alb, ba chiar pe tinute all white.


Si vedetele s-au lasat cucerite de acest trend insa, in cazul lor, am putut observa preferinta pentru piesele negre care prezinta aceste decupaje deosebite.

Desi pare o tendinta usor excentrica, poate fi purtata cu usurinta si intr-o tinuta office. Eu am gasit un model potrivit la Ama Fashion, care este prevazut cu astfel de decupaje doar in partea de jos. Asortata corespunzator, rochia poate deveni outfitul perfect pentru o zi obisnuita la birou.













Fotografii realizate de: 
Desidart 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu