duminică, 17 iulie 2011

Pantofii - fetisul meu favorit!

Cu cateva saptamani in urma am primit o veste extraordinara. Puteam sa ma duc la IL Passo si sa-mi aleg o pereche de pantofi care sa devina, mai apoi, subiectul unei noi postari pe blog. Asa ca trebuie sa-i multumesc Alinei Tanasa (PR-ul IL Passo) in primul rand pentru ca s-a gandit sa-mi faca o surpriza atat de frumoasa si, in al doilea rand, pentru ca am adaugat, cu aceasta ocazie, inca o pereche de pantofi,  pe care o ADOR, la colectie!

Evident ca nu am avut rabdare sa ajung in magazin asa ca, de indata ce am primit vestea, am intrat pe site-ul IL Passo sa vad ce model imi atrage atentia. Aveam ceva in minte: o perche intr-o culoare neon, fuchsia sau albastru electric, insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ evident ca "m-am indragostit" de cu totul altceva. Am ales tot o pereche de pantofi statement insa din piele de reptila, pe nuante de gri, si cu toc roz pal. O frumusete! Am pornit apoi entuziasmata spre magazin sperand ca ii mai au pe stoc. Ii aveau, insa marimea 36, in conditiile in care eu port 37! Initial am fost dezamagita, insa apoi am zis sa ii incerc totusi. Spre surprinderea mea imi veneau perfect! Se pare ca ma asteptau pe mine :)

Nu mi-am mai cumparat, pana acum, pantofi de la IL Passo asa ca eram curioasa sa vad cat sunt de comozi. In ultima vreme am tot fost dezamagita de pantofii pe care i-am cumparat cu toate ca am optat pentru creatiile designerilor romani care, desi au un mare plus in privinta aspectului, atunci cand vine vorba de comoditate si calapod lucrurile nu stau tocmai bine. Sa fiu sincera, m-am saturat de pantofii care intai iti fac bataturi de toata frumusetea pana sa ajungi sa te simti ok in ei. O singura pereche a fost perfecta din prima si am cumparat-o de la Stone Creek. Acum, pe lista de pantofilor comozi, cu toc, pot sa ii trec si pe cei de la IL Passo! Este foarte important sa aiba calapodul ok pentru ca stau incaltatat cu ei cel putin 9 ore pe zi, iar noii mei pantofi fac fata cu brio si nu imi tortureaza picioarele. Eram obisnuita sa am pantofi frumosi, care sa atraga atentia dar in care sa nu ma simt confortabil. Cei de la IL Passo sunt si comozi si frumosi asa ca mi s-a confirmat, inca o data, ca uneori calitate, atunci cand vine vorba de pantofi, o gasesi si in mall.

Abia asteptam sa fac poze cu ei iar astazi am reusit, in sfarsit, sa imi fac timp pentru asta. Iata ce a iesit:





Un moment  Marilyn Monroe style:
Sunt foarte mandra si de coafura care a fost inspirata din colectia de primavara-vara 2011 Marc Jacobs.




Oz vampirita :) 

Iata si pantofii in toata splendoarea lor:




Oare Eminescu a avut un fetis pentru pantofi?
These shoes are made for walking!

Pasiunea pentru pantofi poate fi transpusa si in scris :)

Fotograful din spatele acestor fotografii reusite: Roxana Arghirescu!

11 comentarii:

  1. Superbi intr-adevar. Esti o norocoasa!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunati pantofii, Oana! Great choice.

    Kisses,
    E.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost intr-adevar dragoste la prima vedere si apoi la prima probare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. SUPERBI SI PANTOFII SI POZELE

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanti pantofii!
    Imi aduc aminte de o pereche de pantofi care m-au fascinat si anume http://ficdn.fashionindie.com/wp-content/uploads/2008/09/insaheels-1.jpg. Nu stiu cum ar arata in picioare dar ador designul. Sunt de pe site-ul asta http://www.insa-heels.com/ dar vad ca nu se mai comercializeaza modelul.

    RăspundețiȘtergere
  6. I love the shoes, dar imi place la nebunie si cum ti-ai aranjat parul cu florea aceea imensa - esti foarte frumoasa!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesanti si cei de care ai spus tu Irina si tot asa, statement.

    Multumesc Sara, ma bucur sa vad ca cineva a remarcat si coafura :))) pentru ca la ea "am muncit" cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Superbe poze! Ador locatia iar pantofii sunt geniali! :D Iti vin foarte bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Oliviana! Este foarte important pentru mine sa primesc si feed-back-ul fashionistelor cu "vechime" :)

    RăspundețiȘtergere
  10. ce frumos! imi place la nebunie rozul prafuit! pozele sunt minunate si tu esti tare frumoasa! <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Anna se vede ca suntem aceeasi zodie pentru ca avem gusturi comune :D Rozul prafuit este si favoritul meu. Multumesc pentru compliment :)

    RăspundețiȘtergere